Hozzávalók:
Elkészítése:
A rizst sós vízben kifőztem.
A brokkolit sós vízben roppanósra főztem.
A vöröshagymát apróra vágtam.
A hagymát étolajon megpároltam, pirospaprikával meghintettem, pici vízzel felengedtem. A húst, paprikakrémet, a kicsumázott paprikát, paradicsom szeleteket rátettem, kicsit borsoztam és puhára pároltam.
Egy nagy doboz tejfölbe belekevertem 1 tojást, delikáttal és borssal ízesítettem.
A hőálló tálat kivajaztam, morzsával megszórtam. Alulra került a brokkoli. A rizst a hússal összekevertem, majd rátettem a brokkolira és szépen elsimítottam.
A tojásos tejföllel meglocsoltam a tetejét és elsimítottam rajta. Kevés olvasztott margarinnal meglocsoltam.
200 fokra melegített sütőben aranybarnára sütöttem.