Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkecombokat és a mellet sózzuk, majd kicsit állni hagyjuk.
Addig elkészítjük a tölteléket. A vöröshagymát kevés olajon megpároljuk a többi zöldséggel együtt. Kicsit hűlni hagyjuk, majd beletesszük a főtt tojásokat apróra vágva, a nyers tojást és a zsemlét, jól kinyomkodva. Az egészet alaposan összedolgozzuk, majd megtöltjük a combokat és a melleket úgy, hogy fel tudjuk tekerni.
Kivajazott vagy olajozott tepsibe rakjuk, meglocsoljuk kb 0,5 dl vízzel, befedjük alufóliával és kb 180 fokon 30 percig sütjük. Ezután levesszük az alufóliát és szép pirosra sütjük.
Köretként karikára vágott burgonyát tehetünk a hús közé, amit együtt süthetünk ropogósra.
A fólia levétele után, kisebb darabokra vágott margarint raktam a húsokhoz, így szebben pirul. A gomba és a medvehagyma elhagyható, ízlés kérdése.