Hozzávalók 17 muffinhoz vagy egy 20*30 cm-es tepsihez:
Bevonathoz:
Elkészítése:
A cukrokat a tojásokkal jó habosra kikeverjük, majd hozzáadjuk a tejfölt és sütőporral elkevert lisztet. Ezután forgatjuk bele a tortadarát.
Egy muffinformát muffinpapírral kibélelünk és elosztjuk benne a masszát.
Lassan, 160-170 fokon kb 30 perc alatt megsütjük. Tűpróbát végezzünk! Sütés közben a sütő ajtaját ne nyitogassuk, mert különben a süti összeesik!
A kihűlt süteményt bevonjuk. A csokoládékat külön edényben az olajjal vízgőz felett vagy mikróban felolvasztjuk.
A tésztára simítjuk a tejcsokoládét, rá csíkokban hosszában, majd keresztben az étcsokoládét és egy fogpiszkáló segítségével cifrázzuk.
Finom, egyszerű sütemény.