Hozzávalók:
Elkészítése:
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. A fehéjat és a kakaóport keverjük össze.
A leveles tésztát nyújtsuk ki, kenjük meg mindkét felét az összekevert fahéjas kakaóporral. Vágjuk három akkora részre, amilyen méretű tepsiben szeretnénk elkészíteni a krémest. Ha kisebb lapokat sütünk, akkor magasabb lesz a süti.
A lapokat sütőpapírral elválasztva tegyük egymásra. A tetején is legyen egy sütőpapír, amire tegyünk egy tepsit, majd süssük 15 percig.
Közben készítsük el a krémet. A tejszínhabot verjük fel, keverjük hozzá a habfixálót, a kétféle cukrot, a rumaromát, végül a mascarponét.
Miután a lapok kihűltek, laponként tegyük a tepsibe és kenjük közéjük a krémet. A tetejére nem kell krém.
Szórjuk meg fahéjas porcukorral, majd tegyük a hűtőbe, 1-2 órára, amíg összeáll.