Hozzávalók:
Elkészítése:
A lisztet elkeverem a cukrokkal, hozzáadom a tojást, összemorzsolom a margarinnal és összegyúrom a tésztát.
Két részre osztom és az egyik felébe belegyúrom a kakaóport. Mindkét tésztát egyforma nagyságúra és vékonyságúra kinyújtom, majd a lapokat egymásra helyezem.
Henger alakúra feltekerem és 1-1,5 órára hűtőbe teszem (ha nagyon sietünk, akkor 1/2 óra elég a fagyasztóban), hogy könnyebb legyen szeletelni.
Ha kellőképpen megkeményedett a tészta, akkor 1 cm vastag szeletekre vágom, sütőpapíros tepsire teszem egymástól 2-3 cm-re.
200 fokos sütőben kb 10-12 percig sütöm. Tovább semmiképp nem kell sütni, hiába érezzük, hogy még puha a tészta, hiszen mire kihűl, megfelelően megszilárdul, de mégis finom puha marad.
Viszont, ha túlsütjük, akkor mire kihűl, előfordulhat, hogy kemény lesz. Tehát úgy vegyük ki a sütőből, hogy még kicsit puha legyen a tésztája.