Hozzávalók:
A sütéshez:
A kaszinótojáshoz:
A tojások kenéséhez:
Elkészítése:
A virsliket keresztben kettévágjuk. A hurkapálcikákat is ketté törjük.
A hurkapálcát a virsli közepén átszúrjuk és a virslit fél centinként átvágjuk.
A tésztát kinyújtjuk, csíkokat vágunk belőle és a virsli szeletek mellett befűzzük.
Az étolajat felforrósítjuk és a virslik mindkét oldalát megsütjük.
A kaszinótojáshoz az 5 tojássárgáját csomómentesen összekeverjük a majonézzel, mustárral, vajjal és a fűszerekkel. Ezután az így kapott krémet visszatöltjük a fél tojásokba.
Vízben a zselatint egy kis lábosban elkeverjük és tűzre téve feloldjuk. Egy kicsit hűtjük és a 3 evőkanál majonézes tejföllel összekeverjük.
A kaszinótojásokat lefordítva, a töltelékkel lefelé tesszük a tálcára, aztán bevonjuk az összekevert zselatinos tejföllel és mellétesszük a kisütött virsliket.