Hozzávalók:
Krém:
Elkészítése:
A sütőt melegítsük elő 170 fokra.
A piskóta elkészítéséhez válasszuk ketté a tojásokat. A tojássárgáját és a fruktózt fehéredésig habosítjuk, miközben a fehérjét kemény habbá verjük.
A tojássárgáját egy kevés habbal lazítsuk fel, majd óvatosan forgassuk bele a többi habot, végül adjuk hozzá a mandulalisztet. A kész masszát vajjal kikent kapcsos tortaformába adagoljuk, és nagyjából 25-30 perc alatt megsütjük.
Közben készítsük el a krémet, ehhez a habtejszínt öntsük egy robotgép táljába, és verjük kemény habbá. Folyamatos keverés közben adagoljuk hozzá a zselatin fixet, majd a citrom levét, narancs héját végül a joghurtot.
A kihűlt piskótát hagyjuk a tortaformában, kanalazzuk rá a joghurtos krém felét, majd helyezzünk rá ízlés szerint a gyümölcsökből. A maradék krémet terítsük a gyümölcsökre, és tört mandulával vagy gyümölcsökkel díszítsük.