Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemellet, a hagymát, a paprikát, valamint a paradicsomot felkockázzuk, a petrezselymet felaprítjuk, a gombát és a bacont felszeleteljük.
Egy kis lábosban olajat hevítünk, ráöntjük a tarhonyát, picit megpirítjuk, majd felöntjük a vízzel, megsózzuk és készre főzzük.
Egy serpenyőben pirítani kezdjük a bacont, rádobjuk a hagymát, majd amikor már a hagyma üvegesre párolódott, hozzáadjuk a paprikát és kicsit később a csirkemellet. Sózzuk és borsozzuk.
Ha már kicsit megsült a csirke is, jöhet a gomba, pár perc múlva a paradicsom, majd kicsivel később az előfőzött zöldborsó és a petrezselyem.
Időnként megkeverve még sütjük pár percet, a lényeg, hogy a zöldségek roppanósak maradjanak, a csirke pedig kicsit megpiruljon és átpuhuljon.
A zöldséges húst a közben megfőtt tarhonyával tálaljuk, friss petrezselyemmel díszítjük.