Hozzávalók 10 darabhoz:
Bevonathoz:
Elkészítése:
A kekszet összetörjük, ledaráljuk és egy keverőtálba öntjük.
Mefőzzük a krémet. A vajat egy lábasban megolvaszjtuk, ráteszünk 1 evőkanálnyi lisztet, felöntjük kevés tejszínnel és simára keverjük, majd jöhet a másik evőkanálnyi liszt, még egy kicsi tejszín. Végül az összes tejszínt hozzáöntjük és simára keverjük.
Langyosan 2 púpozott evőkanálnyit hozzákeverünk a kekszhez és az egészet jól összegyúrjuk. Megvárjuk, míg teljesen kihűl.
A tésztából golyókat formázunk. Kettévágjuk és 1-1 teáskanálnyi krémmel megtöltjük.
Vízgőz felett megolvasztjuk a csokit és megmártjuk benne a sütiket, majd kekszmorzsával megszórjuk
Hűtőbe téve megvárjuk, míg a csoki megdermed.