Hozzávalók:
1. réteghez:
2. réteghez:
3. réteghez:
4. réteghez:
Tetejére:
Elkészítése:
A darált kekszet összegyúrjuk a cukorral, a margarinnal és egy kevés tejjel. Csak annyival, hogy linzertészta keménységű legyen. Egy közepes tepsibe egy kevés darált kekszet szórunk, hogy ne ragadjon le és belenyomkodjuk a keksztésztát. A túrót, ha darabos krémesítjük, összekeverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral, majd a habbá vert habtejszínnel és a keksztésztára simítjuk. A krémport a tejjel jó sokáig keverjük. Minél tovább keverjük, annál keményebb krém lesz belőle, majd a túrókrémre simítjuk. A habtejszínt felverjük a porcukorral és a vaníliás krémre kenjük. A tetejére reszelt csokoládét szórunk és hűtőbe tesszük tálalásig.