Hozzávalók:
Elkészítése:
A tésztát a szokásos módon kifőzzük, majd leöblítjük.
A szalonnát, kolbászt, petrezselymet és hagymát felvágjuk. A sajtot lereszeljük.
Egy nagy serpenyőben kisütjük a szalonna zsírját, majd a pörcöt kiszedjük. A visszamaradt zsíron (ha kell, adunk hozzá kevés olajat) megfonnyasztjuk a hagymát. Hozzáadjuk a kolbászt és a pörcöt, majd 4-5 percig együtt pirítjuk.
Felöntjük a tejszínnel, hozzáadjuk a paprikakrémet, elkeverjük, majd a sajt felét is beleszórjuk és jól összekeverjük.
Pár perc alatt sűrűre főzzük.
Hozzáadjuk a tésztát, beleszórjuk a petrezselyem felét és jól összemelegítjük az egészet. Ha nem elég sós, akkor most adjuk hozzá. Előbb ne, mert a paprika, a sajt, kolbász és szalonna is sós.
Tálaláskor rászórjuk a maradék sajtot és petrezselymet. Forrón tálaljuk.