Hozzávalók egy 20*30 cm-es tepsihez:
Tészta:
Töltelék:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és kétfelé vesszük.
Az egyik tésztacipót kinyújtjuk és beleterítjük a sütőpapírral bélelt tepsibe.
A szokásos módon elkészítjük a pudingot, majd kihűtjük. A túrót elkeverjük a búzadarával, a tejföllel és a cukorral.
A túrót rásimítjuk a tésztára, majd befedjük a kihűlt pudinggal. Ráterítjük a másik kinyújtott tésztalapot, megszurkáljuk és 180 fokra előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük.
Tetejét meghintjük porcukorral vagy olvasztott csokival vonjuk be, majd miután teljesen kihűlt, szeletelve tálaljuk a süteményt.
Aki szereti a túróba citromhéjat és mazsolát is tehet.