Hozzávalók:
Elkészítése:
A combokat vágjuk ketté, sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk legalább egy fél órát állni.
Egy serpenyőbe hevítsük fel az olajat, majd helyezzük bele a combokat, és pár perc alatt mindkét oldalát süssük elő.
Ezután vegyük ki a zsiradékból, tegyük egy tepsibe, szórjuk meg ételízesítővel, és majoránnával, öntsük alá a bort, majd fedjük le a tepsit, és bő egy óra alatt pároljuk puhára a húst.
A vöröshagymát vágjuk fel apróra, a gombát szeleteljük fel ízlés szerint.
A visszamaradt zsiradékba pároljuk üvegesre az apróra vágott vöröshagymát, majd adjuk hozzá a felszeletelt gombát, sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg egy kevés ételízesítővel és majoránnával, majd pároljuk meg, és süssük zsírjára.
A puhára párolódott húst vegyük ki a sütőből, majd öntsük le róla a levet.
Ezután adjuk hozzá a tejfölt, és a lisztet, majd keverjük simára.
A megpárolódott gombát szórjuk meg a pirospaprikával, keverjük össze, majd öntsük rá a tejfölös keveréket, és forraljuk ki.
Ezután öntsük rá a combokra úgy, hogy mindenhol befedje a gombás szósz, majd tegyük vissza a sütőbe, és pár perc alatt süssük össze.
Közben ízlés szerint készítsünk mellé köretet.