Hozzávalók:
Elkészítése:
Az előnyújtott leveles tésztát vágjuk fel 6 (v. 8) egyforma darabra. Ezután a tészta szélétől kb. 1 cm-re késsel metsszük körbe úgy, hogy a tésztát ne vágjuk át. Mielőtt a sütőbe tennénk, villával böködjük meg a tésztát, hogy ne púposodjon fel sütés közben.
Ezután közepesnél kicsit magasabb hőmérsékletű sütőben süssük szép pirosra, ropogósra.
A hagymát vágjuk fel nagyon apróra, a lazacot ízlés szerint daraboljuk fel. (én kisebb kockákra vágtam)
A tojásokat üssük fel egy tányérba, majd ízlés szerint sózzuk, és villával verjük fel.
Egy serpenyőbe hevítsük fel az olajat, majd adjuk hozzá az apróra vágott vöröshagymát, és pároljuk üvegesre.
Ezután öntsük hozzá a felvert tojást, majd állandó kevergetés mellett, kezdjük el sütni. Egy-két perc után öntsük, keverjük hozzá a főzőtejszínt, ízlés szerint sózzunk utána, őröljünk rá színes borsot, majd addig süssük, hogy még kellően lágy legyen.
Ezután vegyük le a tűzről, majd óvatosan keverjük hozzá a füstölt lazacot.
Tálalás előtt kanalazzuk a ropogósra sütött leveles tésztára a tojásrántottát, majd úgy kínáljuk.