Hozzávalók:
Köret:
Díszítés:
Elkészítése:
A csülköt megmossuk és csontvágó fűrésszel eldaraboljuk, a húsos részeket késsel.
A körmöket megtisztítjuk majd megperzseljük ezt követően forró vízben kefével jól lekeféljük, ezután fűrésszel eldaraboljuk.
A húst késsel kb 3 cm-esre kockázzuk.
A hagymákat megtisztítjuk és apróra vágjuk.
A zsírban megdinszteljük a hagymákat, majd hozzáadjuk a körmöt, színhúst és a csülköt. Annyi vízzel felönjük, ami bőven ellep és közepes lángon főzzük.
Félfövéskor kezdjük el hámozni a burgonyát és vágjuk hosszában negyedekre.
A burgonya vizébe tegyük bele a sót és köménymagot, majd a burgonyát és főzzük puhára.
Tipp: Tálaláskor négy egyenlő részre osszuk el ízlésesen a tányérokon az ételt és csöves erős paprikával díszítsük.
Jó vörösbort illik hozzá felhozni a pincéből!