Hozzávalók:
Tészta:
Töltelék:
Tetejére:
Elkészítése:
Egy 26-os átmérőjű, kerek tortaformát kibélelünk sütőpapírral (csak az alját) és a sütőt bemelegítjük 180 fokra.
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét egy tálba öntjük, a csipet sóval kemény habbá verjük. Egyesével hozzáadjuk a tojások sárgáját és a cukrot, végül a lisztet.
A masszát beleöntjük a formába és mehet a sütőbe. Kb 20 perc alatt készre sütjük. Kivesszük és hagyjuk a formában kihűlni.
A tejben megfőzzük a szokásos módon a pudingport, majd hagyjuk kihűlni.
Amíg hűl, felverjük a habtejszínt. Nem kell hozzá cukor, mert van benne. Óvatosan hozzákeverjük a joghurtot és a kihűlt pudingot.
A kihűlt piskótára kenjük a krémet. A tetejére gyümölcsöt teszünk. Ez bármi lehet, ami éppen van otthon.
A zselatint feloldjunk a leírtak szerint. Van olyan is amit nem kell felfőzni csak összekeverni vízzel. Ráöntjük a torta tetejére.
Fogyasztásig hűtőben tároljuk.