Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
A tetejére:
Elkészítése:
A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk annyi tejjel, hogy jól gyúrható legyen.
Két lapot sütünk belőle egy 24*16 cm-es tepsi hátán (180 fokon kb 10-12 perc alatt). Hagyjuk kihűlni.
Közben elkészítjük a krémet.
A pudingport a cukorral és a tejjel összekeverjük és folyamatos keverés mellett sűrűre főzzük.
Ha kihűlt a krém, hozzákeverjük a puha margarint. A krém felét a két lap közé töltjük, a másik felét a lap tetejére kenjük és kirakjuk a piskótatallérral.
Mikróban megolvasztjuk a csokit, hozzákeverjük az étolajat és díszítjük a sütinket. Hagyjuk pár órát pihenni, hogy a lapok puhuljanak. Természetesen, ha kibírjuk addig!
Jó étvágyat kívánok hozzá!