Hozzávalók:
Tésztához:
Töltelékhez:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két részre osztjuk (ha nem akarna összeállni kevés tejet adhatunk hozzá).
Egyenként kinyújtjuk 32*20 cm-es nagyságúra. A tepsit zsírozzuk, lisztezzük és az egyik tésztával kibéleljük.
Erre öntjük a tölteléket. A porcukrot kikeverjük a tojások sárgájával, majd hozzákeverjük a puha vajat és a gesztenyemasszát. A tojásfehérjét kemény habbá verjük és óvatosan a gesztenyés masszához keverjük.
A tölteléket beborítjuk a második kinyújtott tésztánkkal.
Én kicsit megszurkáltam a tésztát villával és előmelegített sütőben 180 fokon kb 40 perc alatt (tűpróbát végezzünk!) készre sütjük.
Hűlés után szeleteljük és porcukorral megszórjuk a tetejét.