Hozzávalók:
Elkészítése:
A hozzávalókból az aszalt gyümölcsök kivételével tésztát dagasztunk és a duplájára kelesztjük.
Sütőpapírból két 57*18 cm-es téglalapot vágunk ki. A lapokat egymásra illesztjük, a végeiket összetűzzük és a 18 cm-es átmérőjű tortaformába állítjuk, megnövelve ezzel a tortaforma magasságát.
Ha a tészta megkelt, kicsit szétlapítjuk, belegyúrjuk a aszalt gyümölcsöket és a citrushéjat. Gombócot alakítunk ki belőle és a sütőformába helyezzük.
2-3 órán át kelesztjük, de legalábbis addig, amíg a tészta el nem éri a sütőpapír felső részét. A tetejét kereszt alakban egy éles késsel bevágjuk és megkenjük olvasztott vajjal.
180 °C-os sütőben a legalsó rácsra téve bő egy óra alatt megsütjük. A tetejét félidőben takarjuk le.