Hozzávalók:
Elkészítése:
Főzzük meg a tésztát a szokásos módon, majd szűrjük és csepegtessük le.
Miközben fő, addig a hagymát vágjuk apró kockákra, majd szeleteljük fel a sonkát és a gombát.
Egy magasabb falú serpenyőben kevés olajon megdinszteljük a hagymát. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd a gombát és ezt az egészet összepirítjuk. Amikor a gomba már jó, hozzáadjuk a felkockázott sonkát. Amikor a sonkával is összesült egy kicsit, akkor mehet bele a tejszín, ízlés szerint a fokhagymakrém (ki mennyire szeretné fokhagymásan), a só és a bors.
Összeforraljuk és a legvégén tegyük bele a reszelt sajtot. Alaposan keverjük el és főzzük még 1-2 percig a ragunkat.
Az elkészült ragut a kifőtt tésztához keverjük. Hagyjuk pár percig pihenni, hogy a tészta magába szívhassa a szószt.
Frissen tálaljuk!