Hozzávalók:
Elkészítése:
A kenyérszeleteket kenjük meg vajjal. Helyezzük rá a kolbászkarikákat a kenyér egyik felére, a tetejére tegyünk sajt csíkokat, majd hajtsuk rá a másik felét.
A tojásokat kicsit verjük fel, majd a csukott szendvicsünket forgassuk meg benne. Mindenhol vonja be tojás a kenyérszeleteket.
Egy serpenyőben forrósítsuk fel vajat, majd tegyük rá a tojásba mártott kenyeret. Süssük mindkét oldalát 3-4 percig, amíg a tojás szépen rásül a kenyérre.
Tálaljuk fokhagymás tejföllel meglocsolva.
Bármilyen felvágottat, sajtot használhatunk hozzá. A kenyérszeleteket vaj helyett sajtkrémmel is megkenhetjük. Érdemes sütés közben kicsit lenyomkodni a kenyeret egy nehezékkel vagy csak egy lapátkanállal azért, hogy szépen egyben maradjon sütés után is a bundáskenyerünk.