Hozzávalók:
Alaphoz:
Krémhez:
Tetejére:
Továbbá:
Elkészítése:
A gesztenyemasszát a darált keksszel, rummal, a vaníliás cukorral és egy kevés tejjel összegyúrjuk. Egy 21*37 cm-es tepsibe egyenletesen belenyomkodjuk.
A krémhez a tejet a pudingporral és a cukorral megfőzzük. Ha kész, belekeverjük a margarint. Még melegen a krém felét rákenjük a gesztenyés alapra.
A babapiskótákat belemártjuk a tej és a rum keverékébe, majd egyenletesen elosztva a krémre rakosgatjuk, majd befedjük a maradék krémmel.
Ha teljesen kihűlt, felverjük a tejszínhabot és rákenjük a pudingra. A tetejére csokit reszelünk és pár órára hűtőbe tesszük.
Babapiskóta mártogatásánál tejet kevés főzött kávéval ízesítettem még.