Hozzávalók:
Elkészítése:
A rizst sós vízben kifőztem, majd leszűrtem.
A kelkáposztát nagyobb darabokba vágtam, sós vízben roppanósra főztem.
A vöröshagymát apróra vágtam, a felhevített olajon megpirítottam, majd pirospaprikával meghintettem, pici vízzel felengedtem és a húst, paprikakrémet, a kicsumázott paprikát, paradicsom szeleteket rátettem, kicsit borsoztam és puhára pároltam.
A tejfölbe belekevertem a tojást és sóval, borssal ízesítettem.
A tepsit kivajaztam és a hozzávalókat rétegeztem. Egy sor káposzta, rizs, pörkölt, tojásos tejföllel jól meglocsoltam és addig rétegeztem, míg el nem fogytak a hozzávalók.
A tetejére káposzta kerül, majd vastagon lekentem a tojásos tejföllel és folyékony margarinnal meglocsoltam.
180 fokos sütőben szép pirosra sütöttem. Szeletekre vágva tálaltam.