Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemellet megmossuk, felszeletjük ( nekem 6 szelet volt), majd húsklopfolóval megütögetjük. Meghintjük a fokhagymás borssal, sózzuk.
Elkészítjük a paradicsommártást. Felaprítjuk a lilahagymát, majd egy evőkanál olívaolajon, pici só hozzáadásával üvegesre dinszteljük. Belerakjuk a teáskanál rozslisztet, összekeverjük, majd felengedjük a paradicsomkonzervvel. Ízesítjük apróra vágott bazsalikom levéllel, szárított petrezselyemmel. Hozzáadjuk az édesítőszert vagy cukrot, majd kiforraljuk és félretesszük (ha sűrű lenne hígítható vízzel).
Elősütjük a húst. Teflon serpenyőbe tesszük az olívaolajat és a vajat. A húst beleforgatjuk a liszttel összekevert paprikával. Addig sütjük a húsokat, ameddig szép színt kapnak, oldalanként 3-4 perc.
Átszedjük egy tepsibe. Minden hús tetejére halmozunk paradicsomszószt, majd rárakjuk a mozzarellát és a reszelt sajtot.
180 fokos sütőbe tesszük és készre sütjük. Forrón kínáljuk.