Hozzávalók:
Elkészítése:
A darált húst a zúzott fokhagymával, sóval, borssal, tojásokkal és 1 apróra vágott csípős papírikával összekeverjük. Egy kicsit lágyabb lesz, mint a fasírt massza, mivel ebbe nem rakunk kenyeret.
2. A kész masszából golyókat formázunk és csirkemell csíkokba tekerjük. Az elkészült csomagokat egy tepsibe rendezzük és meglocsoljuk kevés olajjal. Kb 20-25 percig sütjük 220 fokon.
A kukoricát, vörösbabot, apróra vágott lilahagymát, csípős paprikát, pritamin paprikát összekeverjük egy tálban. Rozmaringgal ízesítjuk. Olívaolajat és ketchupot öntünk rá ízlés szerint, majd az egészet összekeverjük.
Fogyasztásig a hűtőbe rakjuk, hogy összeérjenek az ízek.
Hasábburgonyával tálaljuk.