Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkecombokat alaposan megtisztítom, majd egy jénai tálban elhelyezem őket.
Egy kicsi edényben elkeverem az olajat a fűszerekkel, és annyi vízzel higítom, hogy egy krémes, kenhető állagú pácot kapjak. Alaposan bedörzsölöm a csirkéket a szósszal, majd visszahelyezem az üvegtálba és mellé/közé öntöm a zöldséget.
A keverékre csak kevés sót szórok, finom íze lesz, ahogy összesül, és egy kicsit a csirke fűszeréből is átvesz majd.
Alufóliával letakarva, 180 fokon 50 percig sütöm, majd leveszem a tetejéről a fóliát és addig pirítom, amíg szép piros nem lesz (kb 30 perc). Finom, fűszeres, leomlik a csontról és ropogósra sül a teteje.
A zöldség pedig tökéletes, ízes köretet biztosít.
Lehet bele tenni más zöldséget is, akár egy kis krumpli is elfér alatta/közötte, a hagyma és a fokhagyma kifejezetten feldobja. De ha sietünk, bőven elég a keverék is, nagyon finom és kielégítő lesz így is.