Hozzávalók:
Elkészítése:
Mindent előkészítünk, a húst szeletekre vágjuk, a zöldségeket, a hagymákat és burgonyát megtisztítjuk.
Egy wokban, vagy nagyobb lábasban 2 ek olajon 1 kockára vágott vöröshagymát megpirítunk, majd beletesszük a pirospaprikát és egy kicsi vizet
Belerakjuk a hússzeleteket, sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a szárított natúr zöldségkeveréket és lefedve takarék lángon készre főzzük.
A megtisztított hasábokra vágott burgonyát sós vízben megfőzzük.
A lecsóhoz, felhevítjük a 2 ek olajat, belerakjuk a félkarikára vágott vöröshagymát, üvegesre sütjük, hozzáadjuk a összevágott zöldpaprikát, paradicsomot, sózzuk és pár perc alatt összefőzzük, majd félre tesszük.
Ha a hús megpuhult, hozzáöntjük a lecsót, összefőzzük, (arra vigyázzunk, hogy jó szaftos maradjon, pici vizet tegyünk hozzá, ha szükséges) a tojásokat a húsok tetejére ütjük, sózzuk és lefedve pár percig tovább főzzük.
Sós főtt burgonyával tálaljuk.
Nagyon finom, jó étvágyat hozzá!