Hozzávalók:
Elkészítése:
A tésztát sós, forró vízben kifőzzük, majd leszűrjük, leöblítjük és kihűtjük.
A bacont csíkokra vágjuk és ropogósra sütjük. A bacont kiszedjük, a kisült zsiradékot elosztjuk két részre.
A húst kockákra vágjuk és a bacon kisült zsírján kezdjük pirítani, közben borsozzuk. Ha már kifehéredett, akkor hozzáadjuk a szójaszószt és aranybarnára pirítjuk.
Vegyük ki a húst a serpenyőből, majd tegyük bele a maradék kisütött zsiradékot és a paradicsomot, forrósítsuk fel, majd tegyük bele a megmosott és lecsepegtetett spenótot, majd ha már a spenót kissé összeesett, akkor öntsük hozzá a tejszínt is.
Kevergetve főzzük addig, amíg a spenót össze nem esik teljesen és fel nem forr a mártás. Ízlés szerint adhatunk hozzá sót, borsot. A sóval vigyázzunk, mert a bacon is sós és a szójaszósz is.
Ha a mártás forr, akkor hozzáadjuk a tésztát, jól elkeverjük, majd beletesszük a húst és a bacont. Az egészet jól összeforgatjuk, pár percig még főzzük.
Még forrón megszórjuk reszelt sajttal.