Hozzávalók:
Töltelékhez:
Öntethez:
Továbbá:
Elkészítése:
Egy négyszögletes sütőformát kikenünk vajjal. A tejfölhöz adjuk a tojásokat, sózzuk meg és jól keverjük össze.
A savanyú káposztát kicsavarjuk.
Olajon megkaramellizáljuk a cukrot, majd rátesszük a káposztát és állandó keverés mellett megpároljuk. Kevés őrölt köménymaggal, borssal és sóval ízesítjük.
A tésztát kifőzzük a szokásos módon és leszűrjük.
A darált húst az olajon megfuttatott, apróra vágott hagymára dobjuk, sózzuk, borsozzuk, pirospaprikával meghintjük és kevés vizet öntünk rá. A fokhagymát zúzzuk össze és azt is dobjuk bele a raguba. Süssük zsírjára és tegyük félre.
A mozzarellákat szeleteljük fel.
A tészta felét terítsük a forma aljába, erre tegyük a ragu felét és szórjuk meg petrezselyemzölddel. A szeletelt mozzarellákat rakosgassuk rá, szórjunk rá szárított oregánót és az öntet felét csorgassuk rá. Erre kerül a pirított és párolt savanyú káposzta fele. Megint pörkölt, petrezselyemzöld és káposzta, majd a maradék tésztával befedjük. Az öntet maradékával meglocsoljuk és megszórjuk gazdagon sajttal a tetejét.
Előmelegített, 200 fokos, hőlégkeveréses sütőbe tolva addig sütjük, míg szépen megpirul a teteje.
Felkockázva tálaljuk görög joghurttal vagy tejföllel.