Hozzávalók:
Elkészítése:
A lisztben elvegyítjük a sütőport, porcukrot, illetve a vaníliás cukrot is.
Ezután alaposan elmorzsoljuk benne a szobahőmérsékletű zsírt. Végül hozzáadjuk a tojássárgákat és a kevés tejet is, hogy az alapos gyúrás után szépen összeálljon a tésztánk.
Minimum fél órára hűtőszekrénybe tesszük!
Lisztezett felületen kisodorjuk, majd lisztbe mártott szaggatókkal kiszaggatjuk. A sütőt előmelegítjük. a tepsit kizsírozzuk.
A kis korongok között hagyjunk megfelelő távolságot, hogy ne süljenek össze!
Szép aranysárga színűre sütjük őket. Vigyázzunk, mert hamar megégnek!
A kihűlt linzerkarikákat lekvárral összeragasztjuk, tetejüket porcukorral megszórjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá! :)