Hozzávalók:
Elkészítése:
A kiolvadt leveles tésztát enyhén lisztezett deszkán kinyújtottam. Akkorára, hogy hosszúsága 3 virslinyi legyen, szélében pedig 4 részre tudjam vágni úgy, hogy beletekerhessem a virslit, sőt fedje is egymást a tészta két széle. Méricskéltem nyújtás közben.
Felvágtam a tésztát 3*4 darabra. Mindegyikre kentem egy kevés mustárt vagy ketchupot, rátettem a virslit. A tészta szélét lekentem tojásfehérjével és a két szélét ráhajtottam és jól összenyomkodtam.
A tekercset úgy tettem le, hogy az illesztés alulra kerüljön és kb centinként virslistül bevagdostam a tésztát, vigyázva, ne vágjam át teljesen.
Tepsibe tettem, körré hajlítottam, a két végét összenyomtam, megigazgattam a szirmokat, hogy szabályosan álljanak.
Lekentem tojássárgával, szezámmaggal beszórtam, 180 fokon pirosra sütöttem.