Hozzávalók:
Kekszes alap:
Krém:
Máz:
Elkészítése:
Az alap elkészítéséhez gőz fölött főzzük fel a vajat, cukrot és a kakaóport, aztán adjuk hozzá a felvert tojásokat. Főzzük addig, amíg besűrűsödik, majd a tűzről lehúzva, keverjük hozzá a száraz anyagokat és apránként a tejet.
Az elkészült masszát nyomkodjuk bele egy 25*30 cm-es tálba.
A krémhez szükséges pudingport keverjük el 2 dl tejben. A puha vajat keverjük habosra a porcukorral. A tejszínt verjük kemény habbá.
A vaníliás pudingot dolgozzuk össze a vajas krémmel, majd adagoljuk hozzá a tejszínhabot is. Az elkészült krémet terítsük a kekszes masszára. 30 percre, tegyük a hűtőbe.
Közben készítsük el a mázat, ehhez a cukrot forraljuk fel a vízzel, főzzünk belőle szirupot. Húzzuk le a tűzről, kissé hagyjuk hűlni, majd adjuk hozzá az átszitált kakaóport. Alacsony lángon főzzük tovább, adjuk hozzá a hideg vajat és folyamatos keverés mellett dolgozzuk bele a masszába. Fényes, homogén, nyúlós massza lesz, amit hagyjunk kicsit hűlni használat előtt.
Vonjuk be a süteményt a kakaómázzal, majd legalább két órára tegyük vissza a hűtőbe.