Hozzávalók:
Elkészítése:
A tepsit kikenjük a kacsazsírral.
A sajtot és a paprikát vékony csíkokra illetve hasábokra vágjuk.
A sütőt előmelegítjük 210 fokra.
A virsliket hosszában 3/4-ig bevágjuk és minden csíkba belehelyezünk 1-1 sajtot és paprikát. A bacont szorosan rátekerjük és tepsibe tesszük, majd a tárkony szálakat elhelyezzük közötte.
Sózzuk, borsozzuk és betesszük a sütőbe. 30-35 perc alatt szép pirosra megsütjük.
Mialatt sülnek a virslik, a sajt egy része kissé szétfolyik az alján, de a végén úgy is egybefüggően fogja tartani a virslitekercseket és szépen szeletelhető.
Még forrón önmagában kenyérrel tálaljuk, de egy jó kis főzelék mellé is tökéletes!
Jó étvágyat kívánok!