Hozzávalók:
Tészta: (29*24 cm-es tepsihez)
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, tovább keverve a robotgéppel belekeverjük az olvasztott vajat, majd a sütőporral, kakaóval elkevert lisztet és vizet is felváltva beledolgozzuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk és 180 fokon 20 percig sütjük. Míg a piskóta sül elkészítjük a krémet.
A pudingport egy edényben egy kicsi tejjel csomómentesre keverjük, majd a többi tejet is hozzákeverve sűrű krémet főzünk belőle.
A tojások fehérjét a cukorral addig verjük, amíg a cukorszemek szépen elolvadnak és fényes kemény habot kapunk. A pudingot még forrón a habhoz keverjük.
A sütőből kivett tésztára kenjük a krémet és visszatoljuk sülni még 15 percre. Az egészet langyosra hűtjük.
A tejszínt felverjük és vagy csak rásimítjuk a süti tetejére, vagy nyomózsákba töltve díszítjük vele a süteményt. Rászórjuk a csokiforgácsot és felszeleteljük, majd tálaljuk.