Hozzávalók:
Bundához:
Elkészítése:
A csirkemellet vágjuk fel 2*2 cm-es kockákra (én 1 cm-es csíkokra vágtam). A húst keverjük össze a sóval, borssal, vízzel és borral. Hagyjuk állni legalább egy órát, de még jobb, ha egész éjjel.
A bunda hozzávalóit az olaj kivételével keverjük el alaposan. Ha csomómentesen sikerült elkevernünk, csak akkor keverjük hozzá az olajat.
Vegyük elő a bepácolt húst, ha van leve azt öntsük le róla. Keverjük össze a húst a bekevert bundával.
Melegítsünk olajat (ne legyen túl meleg). Villával pakoljuk az olajba a húst és süssük halványra, majd tegyük félre hűlni. Míg a többi megsül az eleje már elég hideg lesz.
5. Ha halványra sütöttük az összes húst, vegyük fel a gázt maximumra (legyen nagyon forró az olaj). Ekkor újra át kell sütni a húst aranybarnára.
Jó étvágyat!