Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
A tetejére:
A tálca szórásához az első réteg alá:
Elkészítése:
Először elkészítjük a krémet. A pudingport a tejjel és a cukrokkal felfőzzük. Még melegen hozzákeverjük a vajat, majd a kókuszreszeléket is. Hagyjuk kihűlni.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és 3 részre vágjuk. Az egyik lapot 20*30 cm-es méretre folpackon kinyújtjuk.
Egy tácát vagy tepsit bőven megszórjuk kókuszreszelékkel. Az első kekszes lapot a folpacról ráfordítjuk. A krémet megfelezzük és az egyik részt rákenjük. A következő lapot is kinyújtjuk és ráhelyezzük a krémre. A megmaradt krémet rákenjük, majd befedjük az utolsó lappal.
A csokoládét az étolajjal mikróban felolvasztjuk. Simára keverjük, majd bevonjuk vele a süteményt. Kókuszreszelékkel megszórjuk.
Hűtőbe tesszük, majd pár óra múlva szeletelhetjük.