Hozzávalók:
Elkészítése:
A csokoládét lereszeljük és a kókuszreszelékkel összekeverjük, majd egy tepsibe (tálcára) szórjuk egyenletesen.
6 dl tejet felforralunk az összes édesítővel. A pudingporokat a liszttel és a maradék tejjel csomómentesre keverjük, majd a forró tejjel összefőzzük állandó keverés mellett.
Levesszük a tűzről, óvatosan megkóstoljuk és ha szükséges édesítjük, majd azonnal hozzákeverjük a vajat, amit jól eldolgozunk benne és a tepsiben lévő alapra egyenletesen elterítünk, majd kihűtjük.
Ha kihűlt a pudingunk, rárakjuk a megtisztított és lecsorgatott málnát.
A habtejszínt kemény habbá verjük, majd egyenletesen a gyümölcsös puding tetejére simítjuk.
Felszeleteljük vagy csíkokra vágva feltekerjük, majd a tepsi alján maradt csokoládés kókuszreszeléket a tetejére szórjuk.
Jó étvágyat hozzá!
Mindenképp kóstoljuk meg, hogy elég édes-e a puding vagy ha savanyúbb esetleg a gyümölcs, akkor érdemes előzőleg azt is édesíteni, majd egy idő után lecsorgatni.