Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
Elkészítése:
A krémhez a pudingport a cukorral és egy kevés tejjel simára keverjük, majd a maradék tejet felforraljuk és a keveréket beleöntve besűrítjük. A tűzről levéve időnként megkevergetve hagyjuk teljesen kihűlni.
A tejszínt kemény habbá verjük, a kihűlt pudingot egy kevés tejszínhabbal fellazítjuk, végül a többi habot is belekeverjük.
A tésztához az olajat, a vizet, a cukrot és a sót egy lábasban felforraljuk. Egy fakanállal belekeverjük a lisztet és addig kevergetjük, míg el nem válik az edény falától (kb 20-30 másodperc).
A tűzről levéve hagyjuk egy kicsit hűlni és gépi habverővel lassú fokozaton belekeverjük egyenként a tojásokat.
Ezután nyomózsákba töltjük és sütőpapírral bélelt tepsire úgy 5 cm távolságra kis, diónyi halmokat nyomunk. Egy kis hideg vízzel lepermetezzük és 200 °C-ra előmelegített sütőben barnára sütjük. Vigyázzunk, ne nyissuk rá a sütőt túl hamar, mert könnyen összeesik.
Kihűlés után a fánkok kalapját levágjuk és a nyomózsákba töltött krémmel megtöltjük.