Hozzávalók:
Tészta:
Krémhez:
Díszítéshez:
Elkészítése:
A tojás sárgáját kikeverem a cukorral, majd a fehérjét kemény habbá verem. A tojássárgás masszához hozzá keverem a lisztet,a sütőport, majd óvatosan a tojáshabot. Lisztezett, zsírozott tortaformában megsütöm. A tésztába tetszés szerint apró tejcsoki darabokat is lehet keverni, sütés közben megolvad a tésztában. A krémhez a habtejszínt felverem, a túrót a tejföllel, a cukorral, a citromhéjjal, egy pici sóval összekeverem. Hozzáadom a felvert habtejszínt,és összedolgozom. Ha hígabb lenne,kevés zselatint lehet főzni,és belekeverni. A tortaalapot 3 részre vágom,megtöltöm krémmel,a tetejére és oldalára is kenek. Az oldalát babapiskótával, a tetejét piskóta tallérral rögzítem.