Hozzávalók:
Alap:
Túrókrém:
Vaníliás krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A darált kekszet egy tálba öntjük, hozzáadjuk a porcukrot és a kissé megolvasztott vajat és alaposan összedolgozzuk. Annyi tejet adjunk hozzá, hogy a massza összeálljon.
Egy 20*30 cm-es tepsi aljára sütőpapírt teszünk (így könnyebb lesz kivenni a kész sütit), majd az alapot egyenletesen beleterítjük és jól lenyomkodjuk.
A túrót egy tálba tesszük, hozzáadjuk a kétféle cukrot, a citrom héját és a levét, majd villával alaposan összedolgozzuk.
A tejszínt keményre felverjük, majd a túróhoz adjuk és összeforgatjuk az egészet.
A túrókrémet egyenletesen rákenjük a kekszes alapra, majd hűtőbe tesszük.
A pudingporokat egy nagyobb edénybe öntjük, hozzáadjuk a tejet és habverővel 3-5 perc alatt felverjük. Akkor jó, ha sűrű.
Az elkészült krémet a túrós rétegre kenjük egyenletesen, majd hűtőbe tesszük.
A tejszínt kemlnyre felverjük, a pudingos réteg tetejére simítjuk, majd tortadarával vagy csokiforgáccsal megszórjuk és 2-3 órára hűtőbe tesszük.
Éles késsel felvágjuk, majd tálaljuk a desszertet.