Hozzávalók:
Elkészítése:
A tisztított sárgarépából, cukkiniből, paprikából, sajtból 9 vékony szeletet vágunk.
A csirkemell szeleteket sózzuk, borsozzuk és minden szeletre ráteszünk egy-egy szelet sonkát, cukkinit, sajtot, sárgarépacsíkot, paprikacsíkot, feltekerjük és fogvájóval megtűzzük.
Lisztbe, felvert, sózott tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk és forró olajban mindkét oldalát megsütjük (közepes lángon süssük, én 1-2 percre lefedtem amikor beraktam az olajba).
A maradék zöldséget összevágjuk. Először a sárgarépát futtatjuk meg a felforrósított olajban a lilahagymával,
fokhagymával, majd kevés vízzel lefedve pároljuk.
Ha a levet elfőtte, hozzáadjuk a felvágott cukkinit, paprikát, petrezselyemzöldet, kukoricát, majd összepároljuk és megpirítjuk.
A bulgurt forró,enyhén sózott vízben megfőzzük,majd leszűrjük és a párolt zöldségkekkel összekeverjük, majd a hússal tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!