Hozzávalók:
A tésztához
A piskótához
A krémhez
A tálaláshoz
Elkészítése:
A tejben feloldjuk a szalalkálit, majd hozzáadjuk a lisztet, a zsírt, a tojást, a cukrot, a kakaót és rugalmas tésztát gyúrunk belőle.
Egy közepes tepsi hátán két egyfomra lapot sütünk belőle, 180 fokon, kb. 7-8 perc alatt.
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját összekeverjük a vízzel, a cukorral, a liszttel és a sütőporral, majd hozzákeverjük a fehérjéből vert kemény habot.
A tepsit, amiben sütöttük a lapokat sütőpapírral béleljük, majd 180 fokon tűpróbáig sütjük benne a piskótát.
A lisztből és a tejből sűrű alapkrémet főzünk, majd kihűtjük.
A maragarint a porcukorral habosra keverjük, majd a kétféle krémet összekeverjük.
Először egy barna lap, majd krém, piskóta, krém, barna lap, újabb krém és a csokireszelék.