Hozzávalók:
Tésztához (29 cm-es gyümölcstorta formához):
A forma kikenéséhez:
Krémhez:
Díszítéshez:
Elkészítése:
Kemény habbá verjük a tojások fehérjét a cukorral, majd a tojások sárgáját egyenként hozzáadjuk és tovább verjük, majd hozzákeverjük a lisztet, végül a megolvasztott, de nem meleg margarint.
A margarinnal kikent sütőformában világosra sütjük 180 fokon, majd kiborítjuk a formából és kihűtjük.
A pudingot felfőzzük a tejjel és a cukorral és langyosra hűtjük, majd a kihűlt tésztára kenjük. A hűtőbe tesszük addig, míg a puding megdermed.
Kirakjuk gyümölcsökkel.
A színtelen zselatint 3 dl vízben egy kis citromlével és 2 evőkanál cukorral ízesítve feloldunk, kissé kihűtjük, majd amikor kezd kocsonyásodni a gyümölcsök tetejére öntjük.
Jól lehűtjük, majd keményre vert tejszínhabbal díszítjük és fogyasztjuk.