Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Elkészítése:
A pudingporokat elkeverjük a tejjel csomómentesre, majd a cukrot hozzáadva sűrűre főzzük.
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a vizet, olajat és jól kikeverjük.
Ekkor hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, jól elkeverjük.
A fehérjéket csipet sóval kemény habbá verjük, majd a lisztes keverékhez adjuk óvatosan, hogy a hab ne törjön össze.
Egy 20*30 cm-es tepsit sütőpapírral bélelünk, beleöntjük a tésztát, rákanalazzuk a pudingot és rátesszük a gyümölcsöt.
180 fokra melegített sötőben 25-30 perc alatt készre sütjük, majd kihűtjük.
A kihűlt sütit hűvös helyre tesszük dermedni, majd szeletelve kínáljuk.