Hozzávalók:
A páchoz:
A sütéshez:
Ezersziget saláta:
A körethez:
Elkészítése:
A pác hozzávalóit összekeverjük egy tálban, majd a tarjaszeleketek kiklopfoljuk és a páclébe tesszük.
24 órán keresztül pácoljuk, közben néha megforgatjuk.
Másnap felhevített étolajban, fedő altt, lassú tűzön kisütjük.
Nagyon finom, omlós hús lesz a végeredmény.
A saláta keveréket folyó víz alatt megmossuk, lecsepegtetjük, majd egy tálba helyezzük és nyakon öntjük az öntettel.
A rizst megmossuk, majd lecsepegtetjük.
Felhevített étolajra szórjuk, kevergetjük, majd felöntjük a húsleves lével.
Fedő alatt felforraljuk, majd 20 fokos sütőbe tesszük lefedve és lekapcsoljuk a sütőt.
Jó étvágyat hozzá!