Hozzávalók:
Tészta:
Máz:
Elkészítése:
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, egy kb 20*22 cm-es kis tepsit alaposan vajazzunk ki.
A tejet és vajat tegyük fel a gázra és melegítsük addig, amíg a vaj teljesen el nem olvad.
Kezdjük el felverni a tojásokat a cukorral és a vaníliával, keverjük egészen addig, amíg világossárga színű nem lesz. Ezután lassan adjuk hozzá a sütőporral és a sóval elkevert lisztet. Ne kapcsoljuk ki a robotgépet és folyamatos keverés közben adjuk hozzá a vajas-tejet.
Az egyenletesen elkevert tésztát öntsük az előkészített tepsibe és süssük aranybarnára kb 25 perc alatt.
Közben tegyük a tejszínt, a barnacukrot és vajat egy kisebb lábasba és forraljuk addig, amíg a vaj és a cukor teljesen el nem olvad. Ezután keverjük hozzá a kókuszreszeléket is.
A megsült tésztán egyenletesen oszlassuk el a mázat és tegyük vissza a sütőbe. A sütőnket tekerjük fel 200 fokra és grill funkcióra. Hagyjuk sülni további 10 percet. A grill segítségével a barnacukros-kókuszos máz rákaramellizálódik a piskótánkra.