Hozzávalók:
A 28 cm-es torta forma kikenéséhez:
Elkészítése:
A spagettit forró, lobogó, sós vízben kifőztem,majd leszűrtem,vízzel leöblítettem. Egy tálba tettem.
A párizsit lereszeltem(durvábbra),egy fej vöröshagymát felaprítottam, olajon üvegesre pároltam,megszórtam piros paprikával,rátettem a reszelt párizsit(hússal is készíthető),kicsit megborsoztam,pici vizet öntöttem rá,majd fedő alatt 10-15 perc alatt pároltam,mint a pörköltet. A tojásokat felvertem,a tejföllel,kevés borssal,ételízesítővel összekevertem. A tálban várakozó tésztára öntöttem,majd összekevertem a párizsis pörkölttel,majd a tojásos tejföl 2/3 részét is hozzákevertem. A torta formát kivajaztam, morzsával meghintettem,majd a tálban lévő spagettit beletettem.
Az 1/3 rész tojásos tejföllel lekentem,reszelt sajttal megszórtam.
200 fokon 20 -25 percig sütőben sütöttem,míg szép színt kapott a tetején a sajt.