A liszthez morzsoljuk az élesztőt, hozzáadjuk az összes hozzávalót, és jól összegyúrjuk, majd dagasztjuk. Aki nem biztos magában, az az élesztőt fel is futtathatja a langyos vízben, és úgy adja hozzá a liszthez.
Meleg helyre tesszük, konyharuhával letakarjuk, és 1 óra alatt duplájára kelesztjük.
Ha megkelt, lisztezett deszkán 2-3 mm vastagságú téglalappá nyújtjuk. A puha vajjal megkenjük, majd bevagdossuk a tésztát 9 négyzetre (fent, oldalt és alul is 3-3 négyzet legyen, de ne vágjuk át teljesen!).
Először csak a sarkait hajtjuk be középre szép sorban, majd a középső négyzeteket is behajtjuk középre.
Az így kapott tésztakupacot 15 percig konyharuhával letakarva pihentetjük.
Ha letelt a 15 perc, ismét kinyújtjuk (itt már nem kell megkenni ismét a vajjal), majd újra bevagdossuk, ismét behajtogatjuk a széleket az előbbi sorrendben, és ismét letakarva hagyjuk 15 percig pihenni.
Ha letelt a 15 perc, ujjnyi vastagságúra nyújtjuk. Felvert tojással lekenjük, reszelt sajttal megszórjuk, és tetszőleges nagyságúakra vágjuk.
180 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt megsütjük.