Hozzávalók:
Elkészítése:
A gesztenyét szoba hőmérsékleten kiolvasztjuk.
A kakaóport a darált keksszel és az áttört gesztenyével összekeverjük.
Egy kis lábasban a tejet a cukorral felforraljuk, majd hozzá keverjük a vajat is. A tűzről lehúzva a száraz anyagokra öntjük, hozzá tesszük a magozott meggyet is , majd ízlés szerint rummal vagy aromával ízesítjük.
Jól összedolgozzuk.
Egy tepsibe sütőpapírt teszünk. A masszát szép egyenletesen bele nyomkodjuk. Hűtőbe tesszük pár órára.
Én este állítottam össze ,egy éjszakát hűtőben pihent.
Reggel a csokoládét étolajjal felolvasztottam a mikróban. Rácsurgattam a tetejére, jól összeráztam az edény falát, hogy mindenhol egyenletesen bevonja.
Visszatettem a hűtőbe míg a csokoládé megdermedt.
Ezután sütőpapírral együtt egy tálcára tettem és forró vízbe mártott késsel bejelöltem a csokin a szeletelés helyét és utána egyforma nagyságúra szeltem.