Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Elkészítése:
3 tojást a keverőgép üstjébe ütünk egészben és magas fokozaton, hozzáadva 2 ek vizet és 10 dkg cukrot ( kb 10 perc alatt jó habos lesz). 7 dkg lisztbe belekeverünk 1 kávéskanál sütőport, majd a tojásos masszába forgatjuk óvatosan, kisebb adagokban egy fakanállal, arra figyelve, hogy a habot ne törjük össze.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Egy kb 32*20 cm-es tepsit kivajazunk és lisztezünk, vagy sütőpapírral bélelünk, majd a masszát beleöntjük és egyenletesen elsimítjuk.
Forró sütőben kb 15 perc alatt (tűpróbát végezve) készre sütjük az első lapot. A maradék alapanyagokból másik 2 lapot sütünk, de akár egyben is kikeverhető a massza és kisülés és hűlés után vághatjuk 3 lapra.
A krémhez a tejfölt egy nagyobb edénybe öntjük, majd hozzáadjuk a narancs héját és levét, a cukrot, a vaníliás cukrot és az aromát, majd jól elkeverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan a tejfölös krémhez keverjük.
A kész narancsos krémmel betöltjük a lapokat úgy, hogy az utolsó lapra is jusson. A maradék tejszínt is felverjük, majd ízlés szerint díszítjük vele a sütemény tetejét.
Hűtőbe vagy hűvös helyre tesszük pár órára vagy egy éjszakára, majd szeletelve tálaljuk.